Loopbaancoaching

Loopbaanadviseur voor jouw wernemers

Jouw werknemer ontwikkelt zich met plezier op het werk. Wat gebeurt er als je
investeert in een werknemer, en hij gaat weg? Wat gebeurt er als je dat niet doet, en hij blijft?

icon arbeidsbemiddeling

Wat is je vraag?
Je wilt dat jouw werknemer zich optimaal blijft ontwikkelen en loopbaanperspectief behoudt binnen de organisatie.

Wat is de oorzaak?
Jouw werknemer heeft in zijn functie geen loopbaanperspectief en dreigt zijn heil elders te zoeken.

Wat is jouw startpunt?
Je wilt de ambitie van jouw werknemer tegemoet komen en zorgen dat hij met al zijn kwaliteiten, kennis en ervaring behouden blijft voor de organisatie. Je gunt hem een loopbaanadviseur.

De deal
Samen met jouw werknemer ga ik als loopbaanadviseur op zoek naar zijn drijfveren. We brengen zijn kwaliteiten, karaktereigenschappen en vaardigheden in beeld.

Het resultaat van de coaching door loopbaanadviseur Enjee
Jouw werknemer heeft opnieuw perspectief, motivatie en ambitie om met plezier te blijven presteren en zich te ontwikkelen.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoaching

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Outplacementtraject

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Reintegratietraject

Passend en duurzaam werk 

icon coaching

Arbeidsbemiddeling

Vraag zoeken bij aanbod

Waarom kiezen voor loopbaanadviseur Enjee?

Een succesvolle loopbaan gaat over ambitie, ontwikkeling, zingeving. In elke levensfase en bij elke carrièrestap komt de vraag voorbij: blijven, of gaan? Elke werknemer is waardevoller als hij in zijn kracht staat. Loopbaanadviseur Enjee gebruikt verschillende methodes om talenten, kwaliteiten, passie en ambities naar boven te halen. Nico heeft in zijn werkzame en privéleven al veel veranderingen meegemaakt. Hij kan zich uitstekend inleven en herkent processen feilloos.

Ervaring werkgever W met loopbaanadviseur Enjee

Onze projectleider Pepijn was toe aan de volgende stap. In de jaren dat hij bij ons werkte had hij zich loyaal en positief opgesteld. Toen de coronamaatregelen maakten dat hij vanuit huis moest werken, kreeg hij meer en meer tegenzin. Hij miste het opleiden van meer juniore collega’s en de uitdaging van multidisciplinaire projecten viel gedeeltelijk weg. Gelukkig was Pepijns leidinggevende op de hoogte van diens ontevredenheid en bood hem aan te gaan praten met een loopbaanadviseur. Dat werd Nico. Dankzij het traject met loopbaanadviseur Nico hebben we Pepijn voor de organisatie behouden, nu in de rol van vakteammanager. We zijn erg blij met de onbevooroordeelde, neutrale houding van Nico. Als een vertrouwenscoach en loopbaanadviseur heeft hij Pepijn bijgestaan in zijn proces. En gelukkig maar, want deze gouden kracht wilden wij niet kwijt!

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek van dertig minuten hoor ik je verhaal aan, luister naar je wensen, vertel je over het traject en kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Traject
In de stappen ‘wie ben ik,’ ‘wat kan ik,’ ‘wat wil ik,’ ‘waarom wil ik dat,’ ‘hoe bereik ik dat’ en ‘wat zijn de andere mogelijkheden’ begeleid ik als loopbaanadviseur jouw werknemer naar vitale keuzes en een positieve en actieve motivatie. Indien van toepassing bied ik aansluitend ondernemerschapsbegeleiding.

Einddoel traject met loopbaanadviseur
Jouw werknemer heeft voor ogen wat hij wil, wat hij kan en welke stappen hij kan zetten om zijn doelen te gaan bereiken.