Over Enjee

Over Enjee

Ik Nico Jonker ben oprichter/eigenaar van Enjee coaching. In 2002 had ik behoefte aan een herstart. Ik deed mee als proef kandidaat voor een student in opleiding tot loopbaancoach, een keuze die je het resultaat van mijn mid-life crisis zou kunnen noemen. Ik vond het tijd om mijzelf beter te leren kennen, met hulp van experts die mij de juiste vragen stelden.

Na een aantal jaren totaal anders bezig te zijn geweest met werk ging ik opnieuw door een periode van herbezinning en herinnerde me opeens hoe nuttig en leuk ik die opleiding tot loopbaancoach in 2002 vond. Het was weer tijd voor verandering en dit keer wilde ik zelf bezig zijn met loopbaancoaching en 2e spoorcoaching om anderen te helpen naar werk.

Inmiddels ben ik zelf zo’n expert dankzij de opleiding tot werkcoach en loopbaancoach bij Adriaan Hoogendijk.

Adriaan Hoogendijk opleider bezielende loopbaancoaching en 2e spoorcoaching schreef na het behalen van mijn diploma het volgende:

Nico houdt van mensen, hij leert van mensen, hij verwelkomt mensen, maar bovenal: hij heeft mensen veel te bieden. Met hem op weg gaan in een traject van loopbaancoaching, dat vergeet je niet meer. Zijn brede ervaring als ondernemer, coach en trainer, geeft hem veel creativiteit in zijn coachvak.