Werkgevers

Zorgvuldig loopbaanadvies voor werkgevers

Coaching, outplacementtraject, re-integratietraject of arbeidsbemiddeling
Tevreden en vitale werknemers hebben meer te bieden

Wat is je vraag?
Jij en je werknemer vragen zich af of de werknemer nog op de juiste plek zit en of dit intern of extern is op te lossen.

Wat is de oorzaak?
De werknemer maakt niet optimaal gebruik van zijn talenten en vaardigheden, dreigt uit te vallen of er is sprake van een verstoorde arbeidsrelatie.

Wat is jouw startpunt voor een loopbaanadvies?
Je gunt jouw werknemer de juiste aanpak voor de juiste plek en wenst voor hem loopbaanadvies.

De deal
Samen met jouw werknemer ga ik op zoek naar zijn interesses, verlangens en vaardigheden en kom met een loopbaanadvies.

Het resultaat van het outplacementtraject
Na afloop van het loopbaanadvies heeft jouw werknemer passend werk. Hij is een tevreden werknemer die op basis van zelfkennis en heldere stappen vol vertrouwen zijn volgende stap zet.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoaching

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Outplacementtraject

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Reintegratietraject

Passend en duurzaam werk 

icon coaching

Arbeidsbemiddeling

Vraag zoeken bij aanbod

Waarom loopbaanadvies door Enjee?

Nico verzorgt het loopbaanadvies gegarandeerd zorgvuldig van de eerste kennismaking tot en met de warme overdracht. Hij gaat nét dat stapje verder. Zijn brede ervaring als ondernemer, coach en trainer, geeft hem veel creativiteit in zijn coachvak waar jouw werknemers direct van profiteren.

Succeservaring met loopbaanadvies door Enjee

Gerard had na vier jaar in de dementieverpleging geen plezier meer in zijn werk, kwam steeds vaker te laat en mopperde tegen zijn collega’s. De sfeer op de afdeling en onder de bewoners leed eronder. Ik wilde hem wel herplaatsen, maar twijfelde over de route. Nico heeft het traject zorgvuldig aangepakt. Het loopbaanadvies leverde op bijscholing tot psychiatrisch verpleegkundige en overstap naar de afdeling ouderen. We zien weer de Gerard die we kenden, maar nu de stralendere versie. De afwikkeling is netjes geregeld. Ik laat het loopbaanadvies voortaan met een gerust hart over aan Enjee.

Iris
Hr-adviseur

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek van dertig minuten hoor ik je verhaal aan, luister naar je wensen, vertel je over het loopbaanadviestraject en kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Traject
Afhankelijk van jouw wensen en doel bekijk ik samen met jouw werknemer welk loopbaanadviestraject het beste past en welke stappen er nodig zijn om dit einddoel te bereiken.

Einddoel
Aan het eind van het loopbaanadviestraject heeft jouw werknemer een helder profiel van zichzelf in relatie tot de arbeidsmarkt. En zet met het loopbaanadvies in de hand stappen naar de baan waar hij het beste tot zijn recht komt. Indien nodig of gewenst bemiddel ik actief en blijf betrokken tot en met de proeftijd.