Jobhunter

Jobhunter

Loopbaancoaching, lifecoach, jobhunter of loopbaanbegeleiding
De Jobhunter: arbeidsmakelaar voor de baan van je leven.

Heb je je doelen bepaald? Dan help ik je graag om die te behalen. Samen stellen we een actieplan op. Als je dat wilt ga ik gericht voor je op zoek naar een passende functie. Dé baan die het beste aansluit bij jouw verlangens en capaciteiten.

icon coaching

Wat is je vraag?
Je hebt duidelijk voor ogen wat je kunt en wilt, maar bent nog niet succesvol met het vinden van passend betaald werk.

Wat is de oorzaak?
De banen in jouw richting liggen niet voor het oprapen. Je hebt je suf-gesolliciteerd zonder resultaat. Je bent omgeschoold en kunt wel een kruiwagen gebruiken. Of je bent boven de vijftig en je denkt dat je niet meer meer telt in de arbeidsmarkt.

Wat is jouw startpunt?
Je bent het zat en weet dat je er NU iets aan moet doen, namelijk een jobhunter inschakelen.

De deal van de jobhunter
Op basis van het intakegesprek bespreken wij jouw wensen en kansen. Ik stel een zoekprofiel voor je op met realistische functies die aansluiten bij jouw werkervaring en opleidingsachtergrond.

Ik begeleid je in jouw contact met potentiele werkgevers. Ik maak hiervoor gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Ik help je met het actualiseren van je cv, het opstellen van je motivatiebrief, het voorbereiden op en oefenen van sollicitatiegesprekken. De gesprekken evalueren we naderhand samen. Jij houdt de regie en blijft zelfstandig, ik stel je voor aan mijn contacten en doe een goed woordje voor je. Mochten deze inspanningen binnen mijn netwerk geen passende functie opleveren, dan doe ik acquisitie voor je. Ik ga door tot jij een passende betaalde baan hebt.

Het resultaat van jobhunter Enjee
Je hebt een passende betaalde baan gevonden.En meer werkgeluk, plezier en zingeving. Je krijgt er geen spijt van, beloofd.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoach

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Lifecoach

Ontwikkel jezelf 

icon coaching

Jobhunter

Aanbod zoeken bij vraag

Waarom kiezen voor Enjee?

Nico is van het vasthoudende type, zonder dat hij verbeten wordt. Met eindeloze energie blijft hij deuren openen die gesloten leken, net zo lang tot jij je levensgeluk vergroot ziet met een passende betaalde baan. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, net als zijn doorzettingsvermogen. It ain’t over ‘til it’s over.

Succeservaring van “coachee R” met jobhunter door Enjee Evelien

Toen de kinderen kwamen, stopte ik met werken. Nu ze groter zijn, wil ik weer aan de slag. Ik heb me bijgeschoold, maar heb een gat in mijn cv van vijftien jaar. Moedeloos werd ik van al die afwijzingen. Van sommige sollicitaties kreeg ik niet eens bericht terug! Een vriendin raadde me aan een jobhunter te zoeken. Dat werd Nico, die in de omgeving waar ik woon een heleboel mensen kent. Van ambtenaren tot ondernemers. Met hulp van Nico ben ik nu op mijn niveau aan de slag. Het gemis aan ervaring merk ik wel, maar dat moet groeien. Ik voel me meer mens, nu ik weer meedraai in de maatschappij. Ik draag bij aan het welzijn van mijn medemens. Moeilijk te beschrijven hoeveel voldoening dat geeft. Ik ben het waard. Jobhunter Nico, dankjewel voor jouw geloof in mijn kunnen, de opkikkers als het weer mislukte en af en toe de spreekwoordelijke schop onder mijn kont.

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek vertel jij je verhaal, je wensen en wat ik als jobhunter voor je kan betekenen. Heb je je coachvraag nog niet helemaal helder, dan help ik je deze te formuleren. Na de intake bespreken we de mogelijkheden van het traject. Hoeveel sessies, wat de kosten zijn en of het op locatie en/of online plaatsvindt.

Traject met jobhunter Enjee
Elk traject is maatwerk. In grote lijnen ziet het er zo uit: In eerste instantie zorgen we dat ik je zeer goed leer kennen. Daarnaast brengen we al jouw voorkeuren, vaardigheden, kwaliteiten en ervaringen in beeld, wat we samenbrengen in jouw zoekprofiel. Ook maken we een inschatting van jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Einddoel jobhuntertraject
Als jobhunter ben ik jouw arbeidsmakelaar. Als het nodig is, schuif ik aan bij je sollicitaiegesprek. Je weet nooit wat we onderweg tegenkomen, maar ik durf je te garanderen dat je aan het werk komt.

Ben jij klaar voor je volgende stap?