Loopbaancoach

Loopbaancoach voor werknemers

Ontwikkel jezelf op persoonlijk vlak, ontdek wat je hart je ingeeft en breng dat tot uiting.

Niets is vervelender dan ongemotiveerd werken. Je brengt met je werk namelijk meer tijd door in je werkzame leven dan met welke activiteit dan ook. Tenzij je van je hobby je beroep hebt gemaakt. En zelfs dan nog ligt de sleur op de loer.  

Er wringt iets en er moet wat. Je wilt iets doen waar je écht blij van wordt. Werk dat in het verlengde ligt van jouw vaardigheden, ambities en kwaliteiten. Werk dat past bij wie jij bent. Zoek je zo’n loopbaancoach? Met Enjee vind je het geluk.

Wat is je vraag?
Je wilt (opnieuw) richting bepalen voor je eigen loopbaan.

Wat is de oorzaak?
je geen plezier (meer) in je werk? Kost het je meer energie dan dat het je oplevert?

Wat is jouw startpunt?
Je voelt je niet gelukkig met het werk dat je hebt. Je wilt iets anders, maar niet zomaar gaan jobhoppen. Onder begeleiding van een loopbaancoach wil je jouw plan maken. Jouw zingeving, talenten, kwaliteiten en vaardigheden verkennen. Jouw carrièrekansen helder krijgen om zelfverzekerd en vastberaden de volgende stap te zetten.

De deal
Met loopbaancoach Enjee ga je de diepte in. Je leert jezelf en je drijfveren kennen. Samen met loopbaancoach Enjee vind je uit waar jouw talenten liggen en hoe jij die in de wereld kunt brengen. In het verlengde ontdek je welke baan bij jou past of welke ontwikkeling. Actief en praktisch werken we aan jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Jouw zelfinzicht groeit, je herkent je gedrag en kunt bewuster je gedrag en je keuzes op de werkvloer sturen.

Het resultaat van werken met de loopbaancoach
Je hebt helder voor ogen wat je wel en niet wilt en wat je mogelijkheden zijn. En je hebt werk dat bij je past. Een betaalde baan in dienstverband of wanneer dat beter past heb je een businessplan om te starten als zelfstandig ondernemer.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoach

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Lifecoach

Ontwikkel jezelf 

icon coaching

Jobhunter

Aanbod zoeken bij vraag

Waarom loopbaancoach Enjee?

Enjee inspireert. Motiveert. Denkt met je mee over allerhande zakelijke en persoonlijke vraagstukken. En helpt je de regie over jouw loopbaan of leven terug te pakken. Op basis van jouw persoonlijke, unieke coachvraag.

Krachtige coachingsmethodes
Afhankelijk van en toegespitst op jouw coachvraag werk ik met verschillende, beproefde coachingsmethoden en -technieken. Ik help je jouw (verborgen) patronen en emoties te doorgronden. En laat je zien hoe je die ervaringen op een positieve manier kunt omzettenen inzetten. Wat je ervan kunt leren. En hoe je tot een mooie gedragsverandering kunt komen op basis van jouw grootste innerlijke drijfveren, bezieling en passie. Zodat je weer ruimte hebt om te groeien. Dichter bij jezelf komt. Je bewust(er) bent van je manier van denken, voelen en doen. Voor een leven met meer impact, authenticiteit, voldoening, zingeving en energie.

Wees lief voor jezelf. Gun jezelf die positieve verandering. Je krijgt er geen spijt van, beloofd.

Succeservaring met Enjee Coaching

Werken met loopbaancoach Enjee is een aanrader voor iedereen die dichterbij zichzelf wil komen. Als ervaren, professionele loopbaancoach heeft Nico aan een half woord genoeg. Toch krijg je zijn volle aandacht. Hij is vastberaden je naar je doel te brengen: een nieuwe start. Nico gaf mij de ruimte om te zijn wie ik ben. Ik heb dat erg kunnen waarderen tijdens de sessies.

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek vertel jij je verhaal, je wensen en wat ik voor je kan betekenen. Heb je je coachvraag nog niet helemaal helder, dan help ik je deze te formuleren. Na de intake bespreken we de mogelijkheden van het loopbaantraject en hoe het coachtraject eruit ziet, hoeveel sessies, kosten en op locatie en/of online.

Traject met Enjee
Afhankelijk van jouw coachvraag, wensen en doel (of dat van je werkgever) bekijk ik samen met jou welk traject het beste past en welke stappen er nodig zijn om dit doel te bereiken.

Hoe ziet een traject met loopbaancoach Enjee eruit?
Zo gaan we – stap voor stap – te werk:

  1. Intake – Hoe ziet je leven en loopbaan eruit, wat wringt er?
  2. Biografiegesprek – Wat is jouw verhaal? En wat zijn je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen?
  3. Koersgesprek I – Wat zijn je doelstellingen, wensen en (verborgen) verlangens?
  4. Koersgesprek II – Waar ligt jouw passie? Wat staat je in de weg?
  5. Koersgesprek III – Bespreken meest vitaliserende loopbaanperspectief: van welke loopbaankeuze word je écht blij?
  6. Afronding – Bespreken eventueel actieplan en/of eindrapportage

Einddoel
Aan het eind van jouw traject met loopbaancoach Enjee heb je duidelijk wat jouw loopbaanperspectief en mogelijkheden zijn in relatie tot de arbeidsmarkt. Met de uitkomst in de hand zet je stappen naar de baan waar je het beste tot je recht komt.

Wil je ontdekken wat voor jou het meest vitaliserende loopbaanperspectief is? Meer zingeving en plezier in je werk? Een duurzame, naadloos bij jou passende koers bepalen waarmee je jouw doelen kunt realiseren? Laat stress je niet opbranden. Kies voor loopbaancoach Enjee.