Lifecoach

Lifecoach

Loopbaancoaching, lifecoach, jobhunter of loopbaanbegeleiding
‘10% van je leven overkomt je, 90% hangt af van hoe je ermee omgaat’

Volg je hart en ontwikkel jezelf. Met een lifecoach.

Een sporter heeft een coach om hem techniek, vaardigheden en tactiek bij te brengen. Beter te worden. En gemotiveerd te blijven. Als je steeds tegen dezelfde uitdagingen aanloopt, wakker ligt over je (loop)baan, je relatie of een geschil. Of gewoonweg meer uit jezelf wilt halen, is er de lifecoach.

Onder begeleiding van je lifecoach ontdek je (on)bewuste gedragingen, overtuigingen en patronen. Krijg je meer inzicht in je krachten, verlangens, talenten en valkuilen. En pak je de regie weer over je eigen leven. Voor meer geluk. Stap voor stap.

icon re-integratie

Wat is je vraag?
Je loopt tegen zaken aan. Een conflict, een narcistisch familielid, een dominante collega of relatieproblemen.

Wat is de oorzaak?
Heb je geen plezier meer in je werk? Kost het je meer energie dan dat het je oplevert? Je gaat misschien zJe emoties, gevoelens, gedachten over deze zaken of gedragingen zitten je in de weg. Waardoor je niet volledig jezelf kunt zijn. Je beperkt voelt. Je onbalans, irritatie en/of stress ervaart. Vind je het lastig om voor jezelf op te komen? ‘Nee’ te zeggen? Keuzes te maken? Loop je vast in je werk? Geef je meer dan dat je terugkrijgt? Slurpt je werk of een relatie energie? Of heb je bepaalde emoties, gedrags- of denkpatronen die je lastig of vervelend vindt?

Wat is jouw startpunt?
Je wilt loopbaancoaching gebruiken om op jouw Je bent het zat en weet dat je er NU iets aan moet doen, namelijk een lifecoach inschakelen. Kom in beweging voor een gelukkig(er) leven. Ervaringen in je jeugd hebben je –mede– gemaakt tot wie je nu bent. Hoe je in het leven staat. Die ervaringen, overtuigingen, normen en waarden, beïnvloeden je. En kunnen je, zonder dat je je daarvan bewust bent, steeds in de weg staan.

De deal
Ik werk – afhankelijk van en toegespitst op jouw coachvraag – met verschillende, beproefde en krachtige lifecoachingsmethoden en -technieken. Ik help je je (verborgen) patronen en emoties te doorgronden. Laat je zien hoe je die ervaringen op een positieve manier kunt omzetten. Inzetten. Wat je ervan kunt leren. En hoe je – op basis van jouw grootste innerlijke drijfveren, jouw bezieling en passie – tot een mooie gedragsverandering kunt komen.

Het resultaat van werken met Enjee
Je komt dichter bij jezelf. En bewust(er) van je manier van denken. Voelen. Je hebt weer ruimte om te groeien. En doen. Voor een leven met meer impact. Wees lief voor jezelf. Gun jezelf die positieve verandering. Authenticiteit. Voldoening, zingeving en energie. Je krijgt er geen spijt van, beloofd.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoach

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Lifecoach

Ontwikkel jezelf 

icon coaching

Jobhunter

Aanbod zoeken bij vraag

Waarom kiezen voor lifecoach Enjee?

Nico heeft veel levenservaring, vaardigheden en innerlijke wijsheid. Als ervaringsdeskundige met een eigen persoonlijk re-integratietraject, een nadien enerverende loopbaan als gastdocent op een hogeschool, salestrainer & coach en mede-eigenaar van een landelijk opererend, succesvol vastgoedmediabedrijf met 75 franchisenemers, heeft hij alle ingrediënten voor je in huis voor een succesvol lifecoachingstraject.

Wat heb je nodig om te komen waar je wilt zijn? Als je jouw coachvraag of onderwerp al helemaal helder hebt, is soms één coachgesprek al genoeg.

Succeservaring van “coachee Ton” met Enjee:

Nico kwam ik bij toeval weer tegen. Ik kende hem via via van toen hij nog in de vastgoed zat. We raakten aan de praat, je kent het wel, koetjes en kalfjes. Maar voor ik het wist, hadden we een openhartg gesprek over mijn vastlopende relatie. Terwijl ik nooit zo’n prater ben! Toen Nico ook lifecoach bleek te zijn, was voor mij de drempel heel laag geworden om hem te vragen mijn lifecoach te zijn. We hebben een paar coachsessies gedaan. Gewoon buiten, met een kop koffie en een ommetje. Ongedwongen. Maar wel levensveranderend! Het was precies het laatste zetje dat ik nodig had. Om de inspiratie en moed te vinden om de verbinding met mezelf en mijn partner weer terug te vinden. Ik ben blij dat ik hem ben tegengekomen!

Nico heeft zijn levensmissie gevonden. Ik raad je hem van harte aan als je op zoek bent naar jouw levensmissie.

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek vertel jij je verhaal, je wensen en wat ik voor je kan betekenen. Heb je je coachvraag nog niet helemaal helder, dan help ik je deze te formuleren. Na de intake bespreken we de mogelijkheden van het lifecoachtraject en hoe het coachtraject eruit ziet, hoeveel sessies, kosten en op locatie en/of online.

Traject met Enjee
Geen mens is hetzelfde, elke lifecoachsessie is maatwerk. En vrijwel alles is mogelijk. Dat klinkt heel vaag, maar we maken duidelijke afspraken. Afhankelijk van jouw wensen en coachvraag bekijk ik samen met jou welke aanpak het beste past en welke stappen er nodig zijn om dit einddoel te bereiken.

Einddoel lifecoachtraject
Jouw coachvraag staat centraal.Natuurlijk zijn niet alle facetten van je leven na afloop van het lifecoachsessiesopgelost. Maar je bent gegroeid in je ervaring en hebt meer zicht op je gedachten en gedrag. Je kunt hierdoor gerichter, planmatiger en bewuster je eigen gedrag kiezen en sturen. Je ervaart meer regie en meer vrijheid. Waarin kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken?