Partners

Partners van Enjee Coaching

Om mijn klanten een zo volledig mogelijk aanbod te kunnen bieden werkt Enjee samen met een aantal gespecialiseerde organisaties.

Samenwerkende partners

Platform voor loopbaancoaches en loopbaanadviesbureaus

Hoogendijk Coaching & Opleiding

Coaching met behulp van zelf ontwikkelde methodieken. Adriaan maakt gebruik van het uitgebreide pakket aan methodieken die hij zelf heeft ontwikkeld en in zijn opleiding ook inmiddels al aan 2500 andere coaches heeft doorgegeven.

Succeservaring met loopbaanadvies door Enjee

Gerard had na vier jaar in de dementieverpleging geen plezier meer in zijn werk, kwam steeds vaker te laat en mopperde tegen zijn collega’s. De sfeer op de afdeling en onder de bewoners leed eronder. Ik wilde hem wel herplaatsen, maar twijfelde over de route. Nico heeft het traject zorgvuldig aangepakt. Het loopbaanadvies leverde op bijscholing tot psychiatrisch verpleegkundige en overstap naar de afdeling ouderen. We zien weer de Gerard die we kenden, maar nu de stralendere versie. De afwikkeling is netjes geregeld. Ik laat het loopbaanadvies voortaan met een gerust hart over aan Enjee.

Iris
Hr-adviseur

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek van dertig minuten hoor ik je verhaal aan, luister naar je wensen, vertel je over het loopbaanadviestraject en kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Traject
Afhankelijk van jouw wensen en doel bekijk ik samen met jouw werknemer welk loopbaanadviestraject het beste past en welke stappen er nodig zijn om dit einddoel te bereiken.

Einddoel
Aan het eind van het loopbaanadviestraject heeft jouw werknemer een helder profiel van zichzelf in relatie tot de arbeidsmarkt. En zet met het loopbaanadvies in de hand stappen naar de baan waar hij het beste tot zijn recht komt. Indien nodig of gewenst bemiddel ik actief en blijf betrokken tot en met de proeftijd.