Werknemers

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching, lifecoach, jobhunter of loopbaanbegeleiding
‘Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.’ (Confucius – Chinees filosoof)

Plezier in je werk. Plezier in het leven. Zó belangrijk! Kun je wel wat loopbaancoaching of een lifecoach gebruiken? Of weet je nog niet precies waar je écht blij van wordt? Wat is van wezenlijk belang voor een fijne carrière en een gelukkig leven? Herontdek jouw (werk)geluk met Enjee. Ik help je de antwoorden te vinden en je weer in verbinding te brengen met je oorspronkelijke zelf. Je kwetsbaarheid, je kracht, schoonheid en drive voor meer bezieling. Stop met denken, stop met uitstellen. Spreek je dromen uit, los je obstakels op en ga over tot actie. Maak van jouw leven jouw mooiste avontuur.

icon arbeidsbemiddeling

Wat is je vraag?
Je wilt de regie terug over je eigen loopbaan.

Wat is de oorzaak?
Heb je geen plezier meer in je werk? Kost het je meer energie dan dat het je oplevert? Je gaat misschien zelfs met groeiende tegenzin naar je werk. Er moet iets veranderen.

Wat is jouw startpunt?
Je wilt loopbaancoaching gebruiken om op jouw carrièrekansen te verkennen, jouw kwaliteiten en vaardigheden helder te krijgen en met begeleiding op de juiste plek terecht te komen. Zet de stap naar minder stress en meer balans, motivatie, werkgeluk, werkplezier, passie, zingeving en vitaliteit.

De deal
Ontdek in no time wat (al) je persoonlijke drijfveren zijn, waar je talenten liggen én… welke baan of ontwikkeling het beste bij je past.

Samen brengen we jouw wensen en doelen in kaart aan de hand van jouw interesses, verlangens en vaardigheden. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Daar gaan we actief en praktisch mee aan de slag. Je krijgt meer zelfinzicht, meer bewustwording. Hiermee kun je beter sturing geven aan je gedrag en keuzes die je maakt op de werkvloer. Ik ondersteun je en motiveer je.

Het resultaat van de loopbaancoaching
Na afloop van de loobaancoaching heb je helderder wat je wel en niet wilt en wat je mogelijkheden zijn. En je hebt werk dat bij je past. Een betaalde baan in dienstverband of wanneer dat beter past, heb je een businessplan om te starten als zelfstandig ondernemer.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoach

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Lifecoach

Ontwikkel jezelf 

icon coaching

Jobhunter

Aanbod zoeken bij vraag

Waarom loopbaancoaching door Enjee?

Nico helpt je onvoorwaardelijk op zoek te gaan naar jouw werkgeluk. Zijn persoonlijke en betrokken aanpak gaan uit van jouw kwaliteiten, verlangens en mogelijkheden. Hij kent de markt, zichzelf en de mensen en brengt je graag met hen in contact. Hij gaat nét een professioneel stapje verder. Het leven is kort. Wacht niet langer. Luister naar je gevoel en zet de eerste stap. Samen met Enjee. Kom tot je recht en leid een leuker leven.

Succeservaring van “werknemer X” met loopbaancoaching door Enjee Gerard

Dat ik nog eens een traject voor loopbaancoaching zou volgen had ik nooit gedacht. Het liep altijd allemaal wel en dat softe gedoe… Maar ja, toen ik in mijn nieuwe relatie dezelfde issues kreeg als met mijn ex en collega’s klaagden dat ik een kort lontje had moest er toch wat. Ik was uitgeput, eerlijk gezegd. Tijdens de loopbaancoaching met Nico ontdekte ik dat coaching accepteren geen zwaktebod is. Ik weet nu dat ik de optie heb om voor mezelf te kiezen. Ik doe hetzelfde werk, maar werk minder uren. Ik heb weer tijd voor mijn sport en mijn tuin. De regie is terug in mijn leven en ik heb een stuk meer energie. Nico is een fijne vent om mee te werken. Met veel ervaring. En wijs. Daar kan ik nog wat van leren.

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek vertel jij je verhaal, wensen en wat ik voor je kan betekenen. Heb je je coachvraag nog niet helemaal helder, dan help ik je deze te formuleren. Na de intake bespreken we de mogelijkheden van het loopbaantraject en hoe het coachtraject eruit ziet, hoeveel sessies, kosten en op locatie en/of online.

Traject
Elk coachingstraject is 100% op maat gemaakt, volledig afgestemd op jouw wensen en coachvraag. En vrijwel alles is mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen en coachvraag bekijk ik samen met jou welke aanpak het beste past en welke stappen er nodig zijn om dit einddoel te bereiken.

Einddoel
Aan het eind van de loopbaancoaching heb je duidelijk wat jouw loopbaanperspectief is en mogelijkheden zijn in relatie tot de arbeidsmarkt. Met de uitkomst van de loopbaancoaching in de hand zet je stappen naar de baan die het beste bij je past.

Extra
Indien nodig of gewenst bemiddel ik actief naar ander werk en blijf ik betrokken tijdens de proeftijd. Ook kan ik je helpen met zaken als het op orde maken van je cv, opstellen van je motivatiebrief, oefenen van je pitch, sollicitatietraining, stappen naar zelfstandig ondernemerschap… de loopbaancoachingsmogelijkheden zijn legio. Vraag ernaar!