Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching, lifecoach, jobhunter of loopbaanbegeleiding
Als jij vastloopt, loop ik mee.

Kom je in je werk niet meer helemaal tot je recht en twijfel je welke verandering nodig is om weer enthousiast te worden. Dan is het tijd om uit je stoel te komen voor loopbaanbegeleiding bij Enjee.

icon outplacement

Wat is je vraag?
Je haalt niet meer zo veel energie en inspiratie uit je werk. Je voelt dat er iets moet veranderen, maar weet niet goed wat. Je wilt inzicht in je talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid. En onderzoeken welke loopbaankeuzes er voor je zijn.

Wat is de oorzaak?
Je komt niet meer helemaal tot je recht in je baan. Door een verandering in je werk, een conflict of door ziekte. Je twijfelt over je volgende stap. Of de omstandigheden dwingen je een keus te maken.

Wat is jouw startpunt?
Je wilt jouw carrièrekansen verkennen, je sterktes, zwaktes en (onbenutte)mogelijkheden in kaart brengen. Om met zelfinzicht de volgende stap te kunnen zetten naar de juiste werkplek, intern of exern.

De deal van loopbaanbegeleiding van Enjee Wanneer je nieuw werk heb gevonden bij je huidigewerkgever of in een ander bedrijf, komt er veel op je af. Met nieuwe collega’s kennismaken, nieuwe taken uitvoeren en het bedrijf of de afdeling leren kennen. Enjee loopt en kijkt met je mee waar je op terug kunt vallen. Het traject van de loopbaanbegeleiding is maatwerk voor iedere kandidaat. Tijdens de loopbaanbegeleiding onderzoek je waar je staat in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Het resultaat van de loopbaanbegeleiding
Na afloop van de loopbaanbegeleiding ben je in je nieuwe baan succesvol de proeftijd doorgekomen en heb je een vaste aanstelling gekregen. Of je hebt een nieuwe functie gekregen intern en je voelt je enthousiaster en vitaler.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoach

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Lifecoach

Ontwikkel jezelf 

icon coaching

Jobhunter

Aanbod zoeken bij vraag

Waarom loopbaanbegeleiding door Enjee?

Nico loopt met je mee op de weg naar jouw werkgeluk. Nico’s kwaliteiten, opleidingen en ervaring staan garant voor een persoonlijke aanpak en een passende uitkomst. Doordat hij je uitgebreid de kans geeft om je eigen kwaliteiten, verlangens en mogelijkheden te onderzoeken, leert hij je ook goed kennen. Dit in combinatie met zijn netwerk en vindingrijkheid, flexibiliteit en enthousiasme brengt jou een stap verder dan simpel een andere baan. Wacht niet langer. Luister naar je gevoel. Kies voor loopbaanbegeleiding bij Enjee.

Succeservaring van “werknemer P” met loopbaanbegeleiding door Enjee Pim

Drie dagen in de week voelde ik me relaxed, vier dagen ging ik met een zweem van buikpijn de deur uit. Lang weet ik de buikpijn aan het vroege opstaan. Maar een collega vond dat raar. Toen ik erop ging letten, gaf mijn lijf meer signalen dat het niet lekker ging. Op werkdagen ging ik met lood in de schoenen de deur uit en kwam ik uitgeblust thuis. Geen zin meer in koken, dan maar een snelle hap. Mijn collega adviseerde me om met HRM te gaan praten. Zodoende kwam ik op het spoor van loopbaanbegeleiding. Ik koos voor Nico, vanwege zijn ervaring en de rust die hij uitstraalt. Ik kwam er tijdens het loopbaanbegeleidingstraject achter dat ik deze baan alleen gekozen had omdat mijn ouders dat een succesvolle carrière vonden. Best zonde van mijn opleiding, eigenlijk. Maar ik moest mijn eigen spoor vinden. Nico gaf me daar alle tijd voor, al was het een pittig traject. Ik heb een hoop persoonlijke ballast opgeruimd. Ik heb ervoor gekozen om weer te gaan studeren en daarnaast te werken. Om straks te kunnen doen wat ik echt wil om meer werkplezier te ervaren. Ik weet weer waarvoor ik leef en zorg goed voor mezelf.

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek vertel jij je verhaal, je wensen en wat ik voor je kan betekenen. Heb je je coachvraag nog niet helemaal helder, dan help ik je deze te formuleren. Na de intake bespreken we de mogelijkheden van het loopbaanbegeleidingstraject en hoe het traject eruit gaat zien. Hoeveel sessies, wat de kosten zijn en of de coaching op locatie en/of online plaatsvindt.

Traject
Elk loopbaanbegeleidingstraject is 100% op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en coachvraag. En vrijwel alles is mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen en coachvraag bekijk ik samen met jou welk loopbaanbegeleidingstraject het beste past en welke stappen er nodig zijn om jouw doel te bereiken.

Einddoel
Aan het eind van de loopbaanbegeleiding heb je concrete plannen en zet je zelfstandig stappen om jouw unieke capaciteiten en kwaliteiten in te zetten op de arbeidsmarkt, bij je werkgever of ergens anders.

Extra
Indien nodig of gewenst bemiddel ik actief naar ander werk en blijf ik betrokken in je proeftijd. Ook kan ik je helpen met zaken als het op orde maken van je cv, opstellen van je motivatiebrief, oefenen van je pitch, sollicitatietraining, stappen naar zelfstandig ondernemerschap… de loopbaanbegeleidingsmogelijkheden zijn legio. Vraag ernaar!