Outplacement

Outplacementtraject werkgever

Met de juiste aanpak zorgen we dat jouw werknemer op de juiste plek terecht komt door middel van een outplacementtraject. Jouw werknemer vastberaden begeleid naar nieuw werk.

icon outplacement

Wat is je vraag?
Je vraagt je af hoe jouw werknemer het beste begeleid kan worden naar een nieuwe baan.

Wat is de oorzaak?
Jouw werknemer valt uit door ziekte, demotivatie of reorganisatie.

Wat is jouw startpunt?
Je wilt het beste voor jouw werknemer en gunt hem outplacement.

De deal
Samen met jouw werknemer onderzoek ik tijdens het outplacementtraject wat zijn vaardigheden, interesses, kwaliteiten, wensen en mogelijkheden zijn.

Het resultaat
Jouw werknemer hervindt zijn verlangens, maakt keuzes en vindt passend werk, start een opleiding of begint voor zichzelf.

icon arbeidsbemiddeling

Loopbaancoaching

Ontdekken van talenten

icon outplacement

Outplacementtraject

Begeleiding richting ander werk

icon re-integratie

Reintegratietraject

Passend en duurzaam werk 

icon coaching

Arbeidsbemiddeling

Vraag zoeken bij aanbod

Waarom een outplacementtraject door Enjee?

Nico verzorgt het outplacementtraject op bezielende wijze. De werknemer komt door coaching tot de kern van zijn verlangens en ontdekt waar hij gelukkig van wordt. Vol zelfvertrouwen zet hij de volgende stap naar passend en duurzaam werk.

Ervaring werkgever Y

Bovenbouwleerkracht Maaike (54) had voor de tweede keer in vijf jaar een burn-out. De werkdruk, digitalisering en administratie, ze kon het niet meer bijbenen. Nico heeft Maaike tegen het eind van haar herstel aan de hand genomen en samen in een outplacementtraject onderzocht wat Maaike nodig heeft. Maaike heeft nu afscheid genomen van de school en heeft een vliegende start gemaakt met haar eigen tekenschool. Wie had dat gedacht? Wij hebben bewondering voor de manier waarop Nico Maaike in het outplacementtraject begeleid heeft.

Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek van dertig minuten hoor ik je verhaal aan, luister naar je wensen, vertel je over het outplacementtraject en kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Traject
In de stappen ontslagverwerking, zelfanalyse, arbeidsmarktoriëntatie, jobhunting en nazorg begeleid ik jouw werknemer tijdens het outplacementtraject naar nieuw werk.

Einddoel
Jouw werknemer heeft een nieuwe, passende baan gevonden. Als werkgever ben je gegarandeerd van een integere, zakelijke en positieve afwikkeling.